Krajalnica lozamet czesci zamienne

Krajalnica do sera to danie gastronomiczne używane zarówno w fabrykach restauracyjnych jak i marketach spożywczych. W grupy firmy decydują się na zakup urządzenia dostarczającego do krojenia sera oraz wędlin. Należy ale pamiętać, że krajalnica do sera powinna posiadać teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice brane w celach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia ukazują się dużo wyższą wydajnością niż urządzenia dane do czynności w zakładzie, gdzie używane są również do cięcia mniejszych liczby towarów. Wyjątkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie wyłącznie na oczekiwanie klienta, ale również sprzedawane w organizacji krojonej na działach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i efektywność pracy dzięki wysokim nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki kładą się w z góry określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt uznaje być pakowany w planu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie wypłacana przez danie. Jest więc możliwość posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu także możemy wygodnie kroić wykorzystując w niniejszym przedmiocie nasadkę dociskową dobraną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie istotne istnieje te zapewnienie bezpieczeństwa pracy klienta oraz uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żeby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grup wykonane są z aluminium - elementy mające styczność z wynikami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki obecnemu są one lżejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.